22 Април- Ден на планетата земја

Posted by ТХТ on 07/05/2018 in Последни настани |

Учениците од ООУ „Тоде Хаџи Тефов“- Кавадарци во еко- акција за заштита на нашата планета, во организација на ЕД „Еко-живот“ Повеќе фотографии може да погледнете на следниот Линк  

ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ ја доби наградата еТвининг училиште

Posted by ТХТ on 07/05/2018 in Последни настани |

Primary school Tode Hadzi-tefov was awarded the eTwinning school label. The awarded schools will:

Голем одмор

Posted by ТХТ on 01/03/2018 in Последни настани |

 

Одбележување на Патрониот празник

Posted by ТХТ on 15/02/2018 in Последни настани |

Шесто одделенците- футсал прваци

Posted by ТХТ on 26/12/2017 in Последни настани |

„Тетра Пак“- 2017/18

Posted by ТХТ on 18/12/2017 in Последни настани |

   ЧАТВРТА ГОДИНА ПО РЕД „ЕКО-ПАКЕТ МАКЕДОНИЈА “ И ВО УЧЕБНАТА 2017/18 ГОД.    

ВО „ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ“ ГИ НАГРАДУВАМЕ НАДАРЕНИТЕ ДЕЦА ЗА ДА ГИ МОТИВИРАМЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ

Posted by ТХТ on 11/12/2017 in Последни настани |

Оваа позитивна практика треба да биде пример за многу училишта во нашата земја. Разговаравме со директорот Никола Нешковски, кој нѐ пречека во ова училиште. – Фондот за талентирани и надарени деца го формиравме заедно со бизнис-заедницата од Кавадарци и со Советот на родители. Сакавме да ги наградиме надарените ученици и да ги мотивираме да бидат […]

ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ доби Европски знак за безбедност на учениците на интернет во училиштето. Знакот е валиден до јуни 2019 година

Posted by ТХТ on 04/12/2017 in Последни настани |

Европски знак за квалитет

Posted by ТХТ on 06/11/2017 in Последни настани |

ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ доби Европски знак за квалитет за работата на два еТвининг проекти. ЕТвининг е платформа за зарота на проекти со училишта од цела Европа. Отворена е во 2005 година од страна на Европската Комисија, а ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ активно работи на еТвининг проекти од 2012 година. На следниот линк можете да ги видете училиштата кои […]

Меѓународниот ден на мирот во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“

Posted by ТХТ on 26/09/2017 in Последни настани |

 Вредните раце на нашите ученици го најавија почетокот на учебната година и еколошки го одбележаа Меѓународниот ден на мирот. Повеќе фотографии од оваа активност можете да погледнете на следниот Линк

Copyright © 2011-2019 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.