Posted by ТХТ on 31/03/2020 in Последни настани with Comments closed |

Posted by ТХТ on 27/03/2020 in Последни настани with Comments closed |

Зборувајте со децата за коронавирусот

Зборувајте со децата за ситуацијата со коронавирусот. Објаснете им како да препознаат, како да се заштитат и зошто треба да седат дома. #СедиДома #ЗаштитиСе

Gepostet von Венко Филипче am Freitag, 27. März 2020

#ЗаштитиСе

Posted by ТХТ on 19/03/2020 in Последни настани with Comments closed |

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите

Posted by ТХТ on 18/03/2020 in Последни настани with Comments closed |

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштититеМинистерство за здравство / Ministria e ShëndetësisëUN_MK

Gepostet von WHO North Macedonia am Mittwoch, 11. März 2020

 

Остани дома, спаси живот

Posted by ТХТ on 17/03/2020 in Последни настани with Comments closed |

Драги наши ученици!
Чувајте го своето и здравјето на другите. Седете дома, комуницирајте меѓусебе за наставните содржини што ви ги праќаат вашите наставници и прашувајте за сѐ што не ви е јасно преку групите што ги имате оформено!

Одбележување на патрониот празник

Posted by ТХТ on 12/03/2020 in Последни настани with Comments closed |

Повеќе фотографии може да погледнете на следниот Линк

21st CENTURY SCHOOLS

Posted by ТХТ on 18/01/2020 in Последни настани with Comments closed |

Денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци се одржа обука за наставници…

Gepostet von КТВ-телевизија am Dienstag, 14. Januar 2020

“ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”!

Posted by ТХТ on 23/11/2019 in Последни настани with Comments closed |

Со повеќе активности на учениците на 15.11.2019 год. во нашето училиште се одржа Отворен ден по граѓанско образование под мотото “ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”!

Отворен ден во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“

Денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ во Кавадарци се одржа отворен ден. Беа реализирани повеќе активности меѓу кои и дебата дали е потребно да се воведат униформи за учениците….

Gepostet von КТВ-телевизија am Freitag, 15. November 2019

Повеќе фотографии од нашите активности може да погледнете на следниот линк

Фонд за надарени и талентирани ученици

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани with Comments closed |

Преку Фондот за надарени и талентирани ученици се наградени ученици кои освоија државни награади на Државни натпревари во учебната 2018/2019 година, како и ученици од одделенска настава кои завршуваат со регионален натпреваар.Голема благодарност до бизнис заедницата!

ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци

ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци

Gepostet von КТВ-телевизија am Donnerstag, 4. Juli 2019

Еко акција- 22 Мај

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани with Comments closed |

По повод 22 Мај- денот на биодиверзитетот во нашето училиште беше спроведена еко- акција!

 

 

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.