“ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”!

Posted by ТХТ on 23/11/2019 in Последни настани |

Со повеќе активности на учениците на 15.11.2019 год. во нашето училиште се одржа Отворен ден по граѓанско образование под мотото “ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”!

Отворен ден во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“

Денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ во Кавадарци се одржа отворен ден. Беа реализирани повеќе активности меѓу кои и дебата дали е потребно да се воведат униформи за учениците….

Gepostet von КТВ-телевизија am Freitag, 15. November 2019

Повеќе фотографии од нашите активности може да погледнете на следниот линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.