Европски знак за квалитет

Posted by ТХТ on 06/11/2017 in Последни настани |

download

ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ доби Европски знак за квалитет за работата на два еТвининг проекти. ЕТвининг е платформа за зарота на проекти со училишта од цела Европа. Отворена е во 2005 година од страна на Европската Комисија, а ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ активно работи на еТвининг проекти од 2012 година. На следниот линк можете да ги видете училиштата кои го добија овој знак https://www.etwinning.net/en/pub/highlights/schools-awarded-eql17.htm#c807

На следниот линк можете да го видете проектот „Здравје и природа“ https://live.etwinning.net/projects/project/130738

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.