Еко акција- 22 Мај

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани |

По повод 22 Мај- денот на биодиверзитетот во нашето училиште беше спроведена еко- акција!

 

 

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.