„Еко- пакет Македонија“ 2019 година

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани |

Освоено I место за учениците од Vв одделение на училишниот натпревар од еколошкиот проект “Еко Пакет” за уметничко дело “Соларен шпорет” под менторство на наставничката Панда Ѓорчева. Честитки!

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.