Известување за почетокотна новата учебна година!

Posted by ТХТ on 31/08/2017 in Последни настани |

Почитувани ученици,

Учебната година започнува во понеделник 04.09.2017 со следниот распоред:
– Предметна настава (VI – IX oдд.) од 7:30 часот
– Одделенска настава (I – V одд.) од 9:30 часот.

Ние од училиштето се нетрпение го чекаме вашето доаѓање во училишните клупи и ви посакуваме СРЕЌЕН ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА ГОДИНА.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.