Меѓународниот ден на мирот во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“

Posted by ТХТ on 26/09/2017 in Последни настани |

22091455_1646183478734687_1557264969_n Вредните раце на нашите ученици го најавија почетокот на учебната година и еколошки го одбележаа Меѓународниот ден на мирот.

Повеќе фотографии од оваа активност можете да погледнете на следниот Линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.