Организација на наставата

Времетраење на претпладневната и попладневната смена

Времетраењето на претпладневната и попладневната смена можете да го погледнете тука

 

Додатна и дополнителна настава и слободни активности

Распоредот за додатна и дополнителна настава и слободни активности можете да го погледнете тука

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.