Национална акција за чистење на отпадот

Posted by ТХТ on 21/09/2018 in Последни настани |

По повод Националната акција за чистење на отпадот нашето училиште превзеде соодветни активности (15.09.2018). Во прилог се слики кои претставуваат само дел од работната атмосфера на нашите еколози 

      галерија Линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.