Остани дома, спаси живот

Posted by ТХТ on 17/03/2020 in Последни настани |

Драги наши ученици!
Чувајте го своето и здравјето на другите. Седете дома, комуницирајте меѓусебе за наставните содржини што ви ги праќаат вашите наставници и прашувајте за сѐ што не ви е јасно преку групите што ги имате оформено!

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.