Пакет добиен од Франција

Posted by ТХТ on 19/06/2016 in Последни настани |

Учениците од петто одделение во текот на целата учебна година се допишуваа со ученици од училиштето Collège Paul Fort од Франција. За крајот на учебната година добија пакет писма и подароци од своите другарчиња.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.