Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование- СОУ „Киро Спанџов- Брко“- Кавадарци

Posted by ТХТ on 22/05/2020 in Последни настани |

Почитувани наши идни ученици,ќе ни биде чест и задоволство да бидете дел од нашата приказна во новата учебна 2020/21 година.

Gepostet von Киро Спанџов-Брко am Mittwoch, 20. Mai 2020

Почитувани полуматуранти,на крстопатот од вашиот живот, кога треба да одлучите каде ќе го продолжете Вашето образование, одлучете се за СОУ "Киро Спанџов-Брко" и напишете успешна приказна

Gepostet von Киро Спанџов-Брко am Freitag, 22. Mai 2020

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.