Свечано отворање на спортската сала

Posted by ТХТ on 21/09/2018 in Последни настани |

На самиот почеток на новата учебна година во ООУ “Тоде Хаџи – Тефов”- Кавадарци се отвори нова спортска сала за непречено одвивање на наставата по физичко и здравствено образование. На свечениот чин се обрати Директорот на училиштето г-дин Николче Нешковски и Градоначалникот на Општина Кавадарци г-дин Митко Јанчев. Присуствуваа и претставници од Советот на Општина Кавадарци, претставници од фирмите кои извршуваа градежни активности и вработените во училиштето.

Галерија Линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.