Учество во емисија „Ѕвон“

Posted by ТХТ on 29/03/2019 in Последни настани |

И оваа учебна година ученици од нашето училиште, предводени од нивните ментори учествуваа во емисија Ѕвон на Македонската Радио Телевизија.

Повеќе фотографии од нивниот настап може да погледнете на следниот Линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.