Фонд за надарени и талентирани ученици

Posted by ТХТ on 10/07/2019 in Последни настани |

Преку Фондот за надарени и талентирани ученици се наградени ученици кои освоија државни награади на Државни натпревари во учебната 2018/2019 година, како и ученици од одделенска настава кои завршуваат со регионален натпреваар.Голема благодарност до бизнис заедницата!

ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци

ООУ ,,Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци

Gepostet von КТВ-телевизија am Donnerstag, 4. Juli 2019

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.