Проект за надминување на меѓуетничките бариери

Posted by ТХТ on 29/03/2019 in Последни настани |

ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ го одбележа денот на екологијата

Posted by ТХТ on 29/03/2019 in Последни настани |

 

Учество во емисија „Ѕвон“

Posted by ТХТ on 29/03/2019 in Последни настани |

И оваа учебна година ученици од нашето училиште, предводени од нивните ментори учествуваа во емисија Ѕвон на Македонската Радио Телевизија. Повеќе фотографии од нивниот настап може да погледнете на следниот Линк

Одбележување на Патрониот празник

Posted by ТХТ on 28/03/2019 in Последни настани |

Copyright © 2011-2019 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.