“ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”!

Posted by ТХТ on 23/11/2019 in Последни настани |

Со повеќе активности на учениците на 15.11.2019 год. во нашето училиште се одржа Отворен ден по граѓанско образование под мотото “ДА за ДЕМОКРАТИЈА, ДА за ДЕМОКРАТСКО УЧИЛИШТЕ”! Отворен ден во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ Денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ во Кавадарци се одржа отворен ден. Беа реализирани повеќе активности меѓу кои и дебата дали […]

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.