Еразмус+ Ден во ООУ Тоде Хаџи-Тефов

Posted by ТХТ on 17/10/2022 in Последни настани |

Еразмус+Ден во ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“

Месечен распоред за дополнителна и додатна настава

Posted by ТХТ on 02/10/2022 in Последни настани |

Месечниот распоред за дополнителна и додатна настава можете да го проследите на следниотлинк

Годишен статистички извештај 2021-22 година

Posted by ТХТ on 02/10/2022 in Последни настани |

Годишниот статистички извештај на училиштето можете да го проследите на следниотлинк

Годишен текстуален извештај 2021-2022 година

Posted by ТХТ on 02/10/2022 in Последни настани |

Годишниот текстуален извештај на училиштето за учебната 2021-22 година можете да го проследите на следниот линк

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.