21 Март- ден на пролетта

Posted by ТХТ on 01/04/2016 in Последни настани |

230318_1136443049708735_8434417120401556913_n21 март-ден на пролетта и на нашите активности: Куќичките за птици се подготвени да ги пречекаат своите нови станари,а учениците ќе ги почестат со трошки леб и жито!

За крај и мало истражување: првите пролетни цвеќиња почнаа да ја красат тревата во нашиот еколошки уреден училишен двор! Најсреќни – учениците!

Поздрав до сите Екологисти од Еко – учениците од „Тоде Хаџи Тефов“- Кавадарци

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.