22 Април- Ден на планетата земја

Posted by ТХТ on 07/05/2018 in Последни настани |

Учениците од ООУ „Тоде Хаџи Тефов“- Кавадарци во еко- акција за заштита на нашата планета, во организација на ЕД „Еко-живот“

Повеќе фотографии може да погледнете на следниот Линк

 

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.