22- Април Светски Ден на акција и Денот на планетата Земја

Posted by ТХТ on 22/04/2016 in Последни настани |

DSC_0260

Светскиот Ден на акција и Денот на планетата Земја- 22 април ги одбележавме со повеќе активности оваа недела.Учениците посадија цвеќе во училишниот двор во новите рециклирани отпадни гуми кои самите ги рециклираа.Повелете на одмор и рекреација во нашиот Еко-парк!
Учениците од училиштето „Тоде Хаџи Тефов“-Кавадарци подготвуваат многу нови изненадувања.

 Повеќе фотографии од нашите активности можете да погледнете на следниот ЛИНК

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.