About ТХТ

Posts by ТХТ:

Распоред за дополнителна, додатна настава, СУА,воннаставни активности и работа со талентирани ученици во предметна настава за месец МАРТ во учебната 2021/2022 година

Posted by ТХТ on 09/03/2022 in Последни настани |

Месечниот распоред за дополнителна и додатна настава за месец март 2022 год. може да го видете на следниот линк

Месечен распоред за дополнителна и додатна настава-октомври-2021

Posted by ТХТ on 18/10/2021 in Последни настани |

Месечниот распоред за дополнителна и додатна настава за месец октомври може да го видете на следниот Линк

Месечен распоред за дополнителна и додатна настава-септември-2021 година

Posted by ТХТ on 18/10/2021 in Последни настани |

Месечниот распоред за дополнителна и додатна настава за месец септември може да го видете на следниот Линк

Програма за секции во училиштето

Posted by ТХТ on 23/09/2021 in Последни настани |

Програмата за секции во училиштето за учебната 2021/22 година може да ја погледнете на следниот Линк

Posted by ТХТ on 28/06/2021 in Последни настани |

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА УСЛУГАТА ОБРАЗОВНА АСИСТЕНЦИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

Завршна Сметка 2020

Posted by ТХТ on 11/02/2021 in Последни настани |

ЗАВРШНА СМЕТКА 2020 – линк

Учебна 2020/2021 година

Posted by ТХТ on 10/09/2020 in Последни настани |

Распоред-за-пешачење-на-учениците-од-ООУ-Тоде-Хаџи Распоред-за-физичко-присуство-на-ученици-по-физичко-и-здравствено-образование-од-10.5-до-14.5-2021 Пирачник-за-оператори-со-храна Препораки-за-онлајн-настава-24.11.2020 Информација-до-директори-за-спроведување-обука-23.11.2020 Распоред-за-дополнител-додатна-ноември Распоред за влез излез од 1-3 одд Распоред за физичко присуство на ученици по физичко и здравствено образование РАСПОРЕД ЗА ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИ(НОВ)Распоред на часови РАСПОРЕД НА ЧАСОВИТЕ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА ВО С. БЕГНИШТЕ Распоред за влез- излез на ученици  План за одржување на настава во основните и […]

Водич низ квалификациите во стручното образование

Posted by ТХТ on 27/05/2020 in Последни настани |

За да го погледнете водичот кликнете на следниот линк  

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование- СОУ „Киро Спанџов- Брко“- Кавадарци

Posted by ТХТ on 22/05/2020 in Последни настани |

Полуматуранти, уште една од понудите за продолжување на Вашето образование- ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“- Битола

Posted by ТХТ on 19/05/2020 in Последни настани |

ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“- Битола

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.