Глобален детски предизвик 2012

Posted by Уредник on 16/10/2012 in Последни настани |

 

ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ од Кавадарци е единственото училиште од Македонија кое учествува во Глобалниот детски предизвик 2012.

За да прочитате на англиски јазик за Глобалниот детски предизвик 2012  кликни овде

За да  го прочитате  објавувањето на овој настан во дневните  весници и на МТВ кликни овде и   кликни овде

Погледнете ја фотографијата од Vб одделение која е пратена на Мини-натпреварот за најдобра фотографија на одделение кое учествува во Глобалниот детски предизвик во English Section/ GCC 2012

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.