Готвење на Македонски традиционални јадења

Posted by Уредник on 08/04/2014 in Последни настани |

Учениците од трето одделение од ООУ„Тоде хаџи-Тефов“ ги зготвија своите традиционални јадења за еТвининг проeктот „Европа – толку многу лица“

Тавче гравче

 

Пишии

Качамак

 

Макало

 

Паднишпан

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.