Давање на Евидентни листови за успехот на учениците во првото полугодие во учебната 2012/2013 година

Posted by Уредник on 16/01/2013 in Последни настани |

На 16.01.2013 година на учениците во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ во Кавадарци, Македонија им беа дадени Евидентните листови за успехот на учениците во првото полугодие во учебната 2012/2013 година

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.