Дегустација на здрава храна

Posted by Уредник on 25/10/2012 in Последни настани |

Дегустација на здрава храна одржана во фоајето на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ Кавдарци, по повод 50 год. јубилејот на ТХТ. Храната беше приготвена од родителите и вработените, а во организација на Еко-одборот, родителски совет и целокупната училишна заедница.


 

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.