Европскиот ден на јазиците во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“

Posted by Уредник on 15/10/2015 in Последни настани |

35 ученика од петто одделение разменија разгледници со 35 ученика од College Saint Paul, Is-sur-Tille од Франција и на тој начин го прославија Европскиот ден на јазиците.

france 1

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.