Европски знак за квалитет за ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“

Posted by Уредник on 02/11/2015 in Последни настани |
ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ доби Европски знак за квалитет. Листата на училишта кои добија Европски знак за квалитет е истакната на порталите секаде во Европа и можете да ја видите на следниот линк. За нашето училиште барајте за Former Yugoslav Republic of Macedonia.
Како се добива Европски знак за квалитет прочитајте на следниот линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.