Европски јадења подготвени од ученици од нашето училиште

Posted by Уредник on 16/05/2014 in Последни настани |

Фотографии од учениците од IIIа и IIIг одделение кои ги зготвија јадењата од Норвешка, Шведска, Исланд, Австрија и Литванија за етвининг проектот „Европа- толку многу лица“Ham rolls from Austria

Swedish pancakes

Rice porridge from Norway

Meat and vegetable soup from Iceland

Cold beetroot soup from Lithuania

Јадење на јадењата

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.