Изградена Еко-училница во училиштниот двор

Posted by Уредник on 10/10/2011 in Последни настани |

Со финансиски средства од Швајцарска фондација и во соработка со  Здружението на граѓани – ОхО, го уредивме училишниот двор и изградивме Еко-училница за изведување на настава во природа, за одмор и рекреација на учениците, наставниците, родителите.

Eko-ucilnica

Фотограафии од оваа активност можат да се погледнат во делот за Галерија или директно на овој линк.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.