Екскурзија по повод успешно завршување на учебната година

Posted by Уредник on 16/07/2014 in Последни настани |

Екскурзија на наставниците од ООУ Тоде Хаџи Тефов Кавадарци во Р. Бугарија по повод успешно завршување на учебната 2013/2014 година.

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот на галерија или на овој линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.