Засади дрво, засади ја твојата иднина

Posted by Уредник on 28/11/2011 in Последни настани |

На 23 Ноемвври, 2011 год. се одржа Наставнички совет.
Наставничкиот совет едногласно ја поддржа акцијата “Засади дрво, засади ја твојата иднина”.

Den na drvoto 2

Den na drvoto 1

 

Den na drvoto 3

 

Den na drvoto 4

 

Den na drvoto 5

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.