Засадување на еТвининг дрво во училишниот двор

Posted by Уредник on 17/10/2015 in Последни настани |

Учениците од петто одд. од ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ засадија дрво во училишниот двор како дел од активностите за проектот „Etwinning tree“

DSC00006

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот на галерија или на овој линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.