Добредојдовте на нашата веб страна

Posted by Уредник on 17/08/2011 in Последни настани |

ООУ „Тоде Хаџи-Тефов” Кавадарци е основно училиште.

Лоцирано е на ул. „Пионерска” 24. Во склопот на истото работат подрачни паралелки во с. Бегниште.

Училиштето работи од далечната 1962 година и спаѓа во поразвиените училишта со опфат на најголем број на ученици во општината.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.