Известување за учениците и вработените

Posted by Уредник on 07/02/2012 in Последни настани |

На ден 08.02.2012 година (среда) во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ нема да се изведува настава поради лошите временски услови.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.