Извршена интегрална евалуација од страна на ДПИ

Posted by Уредник on 29/02/2012 in Последни настани |

Во периодот од 22.02.2012 до 27.02.2012 во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ беше извршена интегрална евалуација од страна на Државниот просветен инспекторат.

Интегрална 1

Интегрална 2

 

Интегрална 3

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.