Информација за одбележување на патрониот празник на училиштето

Posted by Уредник on 07/02/2012 in Последни настани |

На 14.02.2012 год. ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ ќе го прослави својот ПАТРОНЕН ПРАЗНИК.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.