Информација за престојната инспекција во нашето училиште од страна на ДПИ

Posted by Уредник on 07/02/2012 in Последни настани |

Од 15 до 20 февруари во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ е најавена инспекција од страна на Државниот просветен инспекторат.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.