Ликовна изложба

Posted by Уредник on 16/04/2014 in Последни настани |

По повод Неделата на безбедност на пешаците во сообраќајот, на ден 7.04.2014 во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ се спроведе ликовна изложба од учениците од прво до осмо одделение

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот на галерија или на овој линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.