На 3.09.2012 година училишното ѕвонче го означи почетокот на новата учебна година 2012/2013

Posted by Уредник on 05/09/2012 in Последни настани |

Првачињата беа свечено пречекани од директорот на училиштето, господинот Никола Нешковски, Градоначалникот на Општина Кавадарци, господинот  Александар Панов, Советникот за образование, господинот  Атанас Шиков, вработените во училиштето и учениците од второ до петто одделение кои на првачињата им подготвија едночасовна приредба во нивна чест.

Прв час

Прв час

Прв час

Прв час

Прв час

На следниот линк во видео содржината преземена од вестите на локалната КТВ телевизија можете да видете повеќе.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.