Новогодишен базар

Posted by Уредник on 02/01/2015 in Последни настани |
Според насоките на МОН за реализација на проектот „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците“ во ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ Кавадарци на ден 29.12.2014(понеделник) се спроведе „Новогодишен базар“. На овој „Новогодишен базар“ беа изложени Новогодишни изработки изработени од учениците, наставниците и родителите.
Novogodisen-bazar-1
 
Базарот е со продажен карактер, а средствата собрани од истиот се наменети за потребите на училиштето односно за да се обезбедат нагледни средства или аудиовизуелни средства во зависност од тоа што ќе одлучат наставниците.
За учениците од прво одделение Новогодишниот базар се одржа на 24.12.2014, а за учениците од II, III, IV и V одделение на ден 29.12.2014 во 10 часот, а за учениците од предметна настава на 29.12.2014 во 12 часот.
Novogodisen-bazar-2
Сите ученици активно учествуваа во организацијата на оваа активност, а родителите го посетија базарот.
 
Училишната комисија формирана од Директорот одбра за одделенска и предметна настава најдобро изработени Новогодишни сувенири и истите се наградени.
Повеќе фотографии можете да погледнете во делот на галерија или на овој линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.