Обука на наставниците за комбинирана настава

Posted by Уредник on 01/09/2012 in Последни настани |

Бирото за развој на образованието ПО Кавадарци, на барање на ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“, организираше еднодневна обука на тема „Планирање и организација на наставата во комбинирани паралелки“ за наставниците кои изведуваат настава во комбинираните паралелки.

Обука

Обуката  се одржа на 30.08.2012 г. со почеток во 09,00 часот, во просториите на училиштето. Наставниците со себе ги носеа своите наставни програми и дел од своите планирања (тематски, дневни).

Обука

Обука

Агендата за комбинирани паралелки можете да ја погледнете тука

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.