Одржано предавање на тема “Да ги заштитиме децата во сообраќајот”

Posted by Уредник on 26/11/2011 in Последни настани |

Во ООУ “Тоде Хаџи-Тефов” беше одржано предавање на тема “Да ги заштитиме децата во сообраќајот”.

Сообраќај

Ова предавање го одржа Комисијата за едукација на децата од предучилишна и училишна возраст при ОСБСП (Општински совет за безбедност на сообраќајот на патиштата )од Кавадарци составена од Крстев Диме, претседател, инспектор по превенција во сообраќајот, Љупчо Лазов, член, професор по ОТП во пензија и Македонка Илиевска, член, дипломиран сообраќаен инженер.

 

Повеќе слики во Галерија или директно тука

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.