Одржан Наставнички совет

Posted by Уредник on 29/08/2012 in Последни настани |

На 16.08.2012 година се одржа Наставнички совет. Во тек се подготовките за почетокот на новата учебна година 2012/2013. ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ го подготвува обележувањето на Тиквешкиот гроздобер и нашиот  јубилеј – 50 години од отворањето на училиштето. Училиштето има нова фасада.

До почетокот на учебната година ќе следи уште еден Наставнички совет.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.