ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ со нов изглед

Posted by Уредник on 30/08/2012 in Последни настани |

Во новата учебна година ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ со нов изглед.

Нов излглед

Нов излглед

Исто така и подрачното училиште во с. Бегниште има нов изглед.

Нов излглед

Повеќе фотографии можете да погледнете во менито „Галерија“ или директно тука

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.