ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“ во Караванот

Posted by Уредник on 05/11/2014 in Последни настани |

29 октомври 2014 – Караванот на букви и броеви на Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство“ го посети ОУ „Тоде Хаџи-Тефов“ во Кавадарци. Учениците од почетните одделенија, заедно со нивните родители и наставници се вклучија во активноста „Читањето и математиката се забавни“ со пејачката Кристина Арнаудова и актерот Гораст Цветковски, а Библиотеката на тркала ги пречека учениците во дворот на училиштето.

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот на галерија или на овој линк

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.