Освоено I место на фестивалот „Детски лирски треперења“

Posted by Уредник on 25/10/2011 in Последни настани |

На XXXII ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКОТО ПОЕТСКО ТВОРЕШТВО НА МАКЕДОНИЈАДЕТСКИ ЛИРСКИ ТРЕПЕРЕЊАорганизирано од Сојузот за грижи и воспитување на децата на Македонија кој се одржа од 23 до 25 септември 2011 училиштето “Тоде Хаџи-Тефов” од Кавадарци освои прва награда на републичко ниво. Наставничката Олгица Младеновска и ученичката Драгана Крстевска добија дипломи за освоено прво место на овој републички натпревар.

I mesto detski lirski treperenja

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.