Партнерство со училиштето College Paul Fort, Is-sur-Tille од Франција

Posted by Уредник on 22/10/2015 in Последни настани |

25 ученика од петто одделение ги испратија своите први писма на англиски јазик до ученици од основното училиште College Paul Fort од Франција. Проектот и допишувањето ќе траат во текот на целата учебна година.

Letters to France

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.