Присуство на презентацијата на новиот проект на USAID

Posted by Уредник on 01/04/2012 in Последни настани |

Претставници на ООУ„Тоде Хаџи-Тефов“ присуствуваа на презентацијата на новиот проект на USAID – Меѓуетничка интеграција во образованието

USAID проект

Повеќе за проектот тука.

Copyright © 2011-2023 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.